Om oss

Plåtslagargruppen i Stockholm city AB startade i augusti år 2011.

Plåtslagargruppen leds av Olle Lindblad som har en 10 års erfarenhet av plåtslageriarbete. Idag består plåtslagargruppen i Stockholm city av Olle 9 stycken anställda samt ett antal underentreprenörer som vi samarbetat med under en lång tid.

Vårt kontor samt verkstaden finns på Norrbackagatan 20 i Birkastan.

Vi är ett företag som sätter stort värde på ett trevligt arbetsklimat samt en familjär känsla där ingen är mera värd en den andra.

Historia

Örjan Brunnberg har lång erfarenhet inom plåtslageriyrket, han startade sin livsresa inom yrket redan 1984 med företaget Norrtulls Plåtslageri AB. Örjan drev stora projekt som bland annat Kista Entré, Sture Gallerian samt 2 av Hötorgets skraporna.

Jag Olle Lindblad började min bana inom plåtslageriyrket vid 17-års ålder som sommarjobbare gick klart gymnasiet därefter gick jag min utbildning hos Örjan och Plåtslagargruppen som traditionell lärling.

2012 började jag jobba tillsammans med Örjan i en mera ledande roll i företaget och så sakteligen ta över mera av ansvaret för företaget.

Jag övertog företaget i sin helhet hösten 2017 då Örjan kände att pensionen började närma sig vid 65-år ålder. Jag driver idag företaget själv tillsammans med 9st anställda plåtslagare.

Örjan finns självklart kvar som rådgivare i företaget.